Een stuk minder dan voorheen

Je hebt in dertig jaar carrière wel bewezen wat je waard bent

Toch gaat er weer een leuke klus naar een jongere collega, van wie je heel goed weet dat ze minder inhoudelijke kennis heeft dan jij. Maar je snapt ook wel: je moet ook representatief zijn in die rol. En dát ben jij een stuk minder dan voorheen, met je uitstraling en het figuur van een middelbare dame.

Nul reactie van je man

Voor geen goud zou je weer in de twintig zijn!

Je voelt je nu veel rustiger, wijzer, meer jezelf – top eigenlijk. Je zou alleen op déze leeftijd het lijf moeten kunnen hebben van vijftien jaar geleden. Als je nu eens iets nieuws aan hebt, zelfs als je het zelf best mooi en aantrekkelijk vindt, komt er nul reactie van je man. Terwijl hij je vroeger wel óp kon vreten als je met een nieuwe outfit rondliep. Je snapt het best, maar het doet wel zeer.

Dat wringt toch een beetje

Wat ís ze prachtig! Je hart barst van trots op de jonge vrouw die je dochter is geworden

En je snapt best dat er hoofden omdraaien als ze langskomt. Dat had je zelf ook, vroeger. Nu niet meer. Dat wringt toch een beetje. Niet dat je die aandacht niet meer krijgt, daar kun je wel buiten inmiddels – maar dat je eruitziet als je eigen moeder, als een vrouw van middelbare leeftijd, dat wringt wel.

Vroeger had je dat zó gedaan

Oké, het licht maakt het niet beter

Maar ook als je dat afschuwelijke paskamerlicht wegdenkt, zie je er niet uit met dit jurkje dat op de hanger zo precies jouw stijl leek. Je dijen, je buik – alles wat je niet wilt zien, springt enorm in het oog. Je weet niet hoe snel je het ding weer uit moet trekken en je negeert de verkoopster die erop aandringt dat je het toch even komt showen. Vroeger had je dat zó gedaan. Maar toen was shoppen nog leuk, nu is het een struggle.

Grijze muis

Eigenlijk heb je niks meer wat je echt goed staat

‘Wat doe jij aan?’, vraagt je collega. Ze is al bezig met haar outfit voor het diner dat jullie in het vooruitzicht hebben. Je hebt nog geen idee… in je kast hangen allemaal dingen die vroeger goed stonden maar je nu de uitstraling geven van een grijze muis. Terwijl je er deze avond wilt uitzien zoals je je voelt: met de wijsheid van je jaren én elegant en met klasse. Maar eigenlijk heb je niks meer wat je echt goed staat. Morgen dan toch maar dat éne topje wassen dat altijd goed is, ook al ben je het zelf zat dat je niks leukers hebt dan dat ene ding dat je al tien keer hebt aan gehad voor zulke gelegenheden.

TOEKOMSTBEELD

Hoe zou het voor je zijn als:

Leuker en beter shoppen

Shoppen voor kleding weer leuk wordt? Je kiest er zo de dingen uit waarvan je weet dat ze je nu goed staan en waarmee je mooie combinaties kunt maken met alles wat je al in je kast hebt.

De logische keuze

je het volstrekt logisch vindt dat ze bij dit project meteen aan jou denken. Je hebt de kennis, de ervaring, de wijsheid en de energieke uitstraling die je in zo’n positie nodig hebt.

Dit voelt goed

Je jezelf weer aantrekkelijk en vrouwelijk zou voelen, en dat weerspiegeld ziet in de ogen van je partner?

Samen trots

Je trots en met opgeheven hoofd naast je dochter loopt op een dagje uit samen☺, elk van jullie mooi op je eigen manier.

Goed voorbereid

Je voor elke gelegenheid, ook dat feest, iets moois of leuks hebt om aan te trekken waarin je je goed voelt. Kleding die klopt met wie je bent en wat je wil uitstralen.

 

TOTAALPAKKET

Het traject ‘Laat je potentie zien in je stijl

Omvat 4 sessies:

  • stijladvies we bepalen welke kledingstijl past bij je uiterlijk, je figuur en je persoonlijkheid

  • kleuradvies je krijgt advies over kleuren die jouw uitstraling onderstrepen, en welke make-up daarbij past

  • kast-sessie we inventariseren de kleding die je hebt en wat ontbreekt, zodat we je garderobe duurzaam kunnen aanvullen

  • personal shopping de items waarmee je je garderobe wilt completeren, gaan we samen gericht kopen, rekening houdend met jouw budget. Ik heb het voorwerk al gedaan, dus je hoeft alleen maar de uitgezochte dingen te passen in een beperkt aantal winkels (2,5 uur)

WAT KOST DAT NOU?

Investeer in jezelf

Persoon

Investering voor een totaalpakket inclusief: stijladvies, kleuradvies, een kastsessie en personal shopping is:

€ 995,- p.p.

Inschrijven

Totaalpakket op Styling by Maud
TOTAALPAKKET

Na afloop

van dit traject…

  • Straal je alles uit wat je bent: je senioriteit, je energie en je positieve persoonlijkheid. Dat alleen al geeft meer zelfvertrouwen! Dat ze jou vragen om die leuke en prestigieuze klus te klaren, snap je volledig.

  • Voel je je weer de aantrekkelijke vrouw die je bent, en die je man – dat moet je ‘m nageven – altijd in je gezien heeft. Maar dat je het nu zélf weer ziet en voelt, dat voelt heerlijk.

  • Overheerst je gevoel van trots als je samen met je dochter over straat loopt: wat een prachtige vrouwen zijn jullie!

  • Shop je weer met plezier en succes, je voelt je voldaan als je iets moois gevonden hebt dat past bij andere items in je kast. Je straalt als je het aandoet en krijgt complimenten van anderen over hoe goed je eruit ziet.

  • Weet je dat je iets hebt wat je aan kunt doen voor dat ene feest, bijvoorbeeld die mooie jurk die je laatst hebt gekocht die perfect zit en waarin je je vrouwelijk voelt, geen stress meer voor wat je aan moet!