Kan ik ook een losse sessie bij je boeken voor kleur- of stijladvies?

Als je alleen advies krijgt over kleur of stijl, bereik je niet het resultaat dat je wilt. Het traject is op basis van jarenlange ervaring samengesteld uit deze elementen. In individuele gevallen kunnen we aanpassingen bespreken dus neem gewoon contact op :-). Meer info

Als ik straks tien jaar ouder ben en bijvoorbeeld echt grijs, verandert alles dan weer? 

De basis blijft hetzelfde dus je kleurseizoen verandert niet; hooguit kies je voor iets zachtere of juist fellere kleuren als je ouder wordt en kan je de make up aanpassen. Alleen als je leven of je figuur sterk veranderen, ben je echt toe aan een andere stijl. Geldt dat voor jou? Neem dan even contact op.

Moet ik iets meenemen naar de kleur of stijlsessie?

Voor de Stijlsessie vraag ik of je ongeveer 5 of 6 kledingstukken wil meebrengen waar je je heel goed in voelt en die typisch ‘jou’ zijn (dit mogen ook accessoires of schoenen zijn). Verder een aantal dingen die je wanneer je ze aandoet meteen weer uit wil doen omdat je je er niet happy in voelt, miskopen of dingen die je niet staan qua stof, print of stijl. We kijken hier samen naar waarom ze niet werken voor je en of je ze evt kunt laten werken door bijvoorbeeld iets toe te voegen.

Mag ik met make up komen?

Je kan het best zonder make up & parfum naar de kleursessie komen. Je kan je eigen make up meebrengen en evt kleding waarover je twijfelt qua kleur dan kunnen we hiernaar kijken.

Hoe lang duurt het?

De Kleursessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur per persoon. De Style sessie duurt ongeveer van 10-15 uur afhankelijk van het aantal vragen en personen in de groep.

Mag ik een vriendin meenemen?

Je kan een vriend of vriendin meenemen naar de Kleursessie als hij of zij wil kijken is dat prima! Bij de Style sessie kan dit niet, jij betaalt voor de sessie en krijgt daarvoor heel veel informatie van mij en persoonlijk advies.

Kan ik ook een online kleur sessie doen?

Nee, dit bied ik niet aan omdat wij als House of Colour consultants er niet in geloven dat je een kwalitatief goed advies kan geven met een scherm ertussen. Een scherm vertekent de kleur zowel van het gezicht als van een kledingitem dus het is nooit accuraat. Ik wil alleen de hoogste kwaliteit en het allerbeste bieden aan mijn klanten.

Mijn advies is dan ook om geen geld uit te geven aan online kleuradvies. Je kan wél een online Style advies krijgen! Ik heb klanten van Nieuw Zeeland tot in de USA. Het enige is de afstemming van het tijdstip van de sessie met het tijdsverschil. Meestal is de sessie verdeelt over 2 losse delen van ongeveer 2 uur.